Selecteer een pagina

Over de boulevard

De Boulevard is een moderne barbershop met een auderwets tintje in het hartje van Leiden. De winkel is gespecialiseerd in de klassieke snitten, die zich in de loop van de decennia hebben bewezen: pompadours, flattops, contouren en de andere stijlen die te zien zijn in de beroemde kapperszaak van Leiden en omgeving.

Ons verhaal

Nederland kent genoeg herenkappers maar er is geen een iconischer dan De Boulevard in Leiden. De fijne sfeer, gedeelde vakmanschap en liefde voor het vak maakt dit de meest ideale plek om je haren, baard len ja, zelfs oor- en neushaar!!! goed onder handen te laten nemen.

Na jaren van ervaring en plezier, zijn wij genoodzaakt de Boulevard te verhuizen vanwege het feit dat het huidige pand een monument gebouw is. Maar dat geeft ons juist een mooi perspectief voor de toekomst, want het pand aan De Haagweg 32 is dé ideale ruimte voor het nieuwe concept van De Boulevard.

De nieuwe boulevard

De nieuwe Boulevard is uniek en zal de eerste zijn in Nederland met dit bijzondere concept. Het blijft niet alleen bij een knipbeurt, maar het wordt een belevenis. In de barbershop op en top verzorgd worden, om vervolgens op het gloednieuwe terras te genieten van de zon.

Het pand aan De Haagweg 32 in Leiden is dé ideale locatie voor dit unieke concept, mede door de bereikbaarheid. In hartje Leiden is er voldoende parkeerruimte en kunnen klanten met een gerust hart naar De Boulevard komen.

Bekijk ook

Maandag: 11:00 – 18:00

Dinsdag tot vrijdag: 09:00 – 18:00

Zaterdag: 08:00 – 16:00

Zondag: GESLOTEN

Bellen voor een afspraak? 071-5428324
Of WhatsApp ons: +31648201201